Kako se negovati u zimskom periodu?

Kako se negovati u zimskom periodu?

Činjenice govore, a nauka potvrđuje da svakodnevna nega kože lica nije dovoljna da ublaži ili popravi negativne i neželjene efekte godina, brzog i savremenog načina života, kao i štetne uticaje zagađenja iz okoline.
Osim proverenom i kvalitetnom kozmetikom, Vašoj koži i lepoti pouzdano možete pomoći pristupačnim, a efikasnim tretmanima kojima se stimuliše sinteza elastičnih i kolagenih vlakana u koži.

Krajnji rezultat jeste osvežena, zategnuta, blistava koža sa ublaženim borama na licu i vidljivo smanjenim podočnjacima.

nega lica tokom zime

Najčešće primenjivan tretman jeste mezoterapija lica. Ovim postupkom se u dublje slojeve kože (derm), ubacuju kokteli sastavljeni od vitamina, minerala, oligoelemenata i hijalurona, što mnogo bolje hrani, hidrira i obnavlja kožu i vraća joj elastičnost.

U poslednje vreme, sve češće se primenjuje i PRP- tretman u cilju revitalizovanja derma i epiderma, jačanja tonusa muskulature i hidratacije kože lica, vrata i dekoltea.
Ove se metode veoma često kombinuju, u cilju postizanja bržih i kompletnijih rezultata. Tako se PRP može u jednom aktu kombinovati sa hijaluronskim filerima ili mezonitima.

Ukoliko ste se odlučili za podmlađivanje 4 D-Combo laserom, između dva laser tretmana, preporučujemo PRP tretman ili mezoterapiju lica.

Najbolja preporuka za tamne, opuštene podočnjake jeste mezoterapija, koju je potrebno ponoviti više puta u pravilnim vremenskim intervalima.

U slučaju izraženog podbratka, dugotrajno rešenje je plasiranje mezonita kao osnove (armature) oko koje koža sintetiše sopstvene potporne komponente, što dovodi do zadovoljavajućih rezultata. Ukoliko ste pak perfekcionista i težite savršenim rezultatima, idealno rešenje jeste kombinacija mezonita i hijalurona: hijaluron se plasira duž donje vilice, pri čemu se postižu maksimalni rezultati.

Sve navedene intervencije podrazumevaju kontinuirano stručno praćenje pacijenata: stalne dermatološke preglede sa stručnim mišljenjem i savetima kako u vezi terapije (ukoliko je iz nekog razloga potrebna), tako i u vezi dalje nege kože.

Nega kože podrazumeva period neposredno posle tretmana (laser, mezoniti, mezoterapija, PRP), ali i vreme posle toga.

Predloge i preporuke dajemo na osnovu odličnih rezultata postignutih kod velikog broja zadovoljnih korisnika ovih tretmana.

Pravo je vreme da započnete svoju „transformaciju“ i u Novu godinu uđete relaksirano, osveženi, lepši i podmlađeni.