Ultrazvučna lipoliza

Ultrazvučna lipoliza

Izgubite 4-8 cm u obimu za samo 5 tretmana

Ultrazvučna lipoliza je u brojnim kliničkim studijama pokazala značajno bolje i i trajnije rezultata u lečenju celulita i gojaznosti u odnosu na sve dosadašnje metode.

Metoda je neinvazivna, bezbolna, bezbedna i neverovatno efikasna.

Sa 5 tretmana se gubi 4-8 cm u obimu tretirane regije. Najbitnija prednost ove metode je što se može ciljano primenjivati na lokalne depozite masti na struku, rukama, bokovima ili butinama koji se ne mogu skinuti nikakvim dijetama i vežbama.

Laser Centru DIVA posle uzete anamneze, na osnovu zdravstvenog stanja pacijenta prave se individualni programi koji se prilagođavaju konkretnim zahtevima i indikacijama da bi se na bezbedan način postigao željeni zdravstveni i estetski efekat.

Kako izgleda tretman ultrazvučna lipoliza?

Tretman je komforan i prijatan i traje od 30- 60 minuta u zavisnosti od indikacije i ne pravi nikakve iritacije na koži. Neželjenih reakcija nema.

Ženama se dopada ultrazvučna lipoliza jer su rezultati vidljivi brzo, masne naslage se lako skidaju sa mesta koja je nemoguće oblikovati samo pomoću dijete, a terapija je ugodna i bez neželjenih efekata.

Muškarci vole ultrazvučnu lipolizu jer su brzo vidljiva smanjenja stomačnog masnog omotača koji je inače veoma teško skinuti dijetama.

Kada ne smete da radite ultrazvučnu lipolizu?

Ultrazvučnu lipolizu ne smeju raditi pacijenti sa pejsmejkerom, osteoporozom ili epilepsijom, kao ni trudnice. Ukoliko postoje ranice ili promene na koži u regiji gde se rade tretmani, ultrazvučna lipoliza se ne sme raditi do njihove sanacije, ali se nakon izlečenja može bezbedno primenjivati.

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko  naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne