Lasersko zatezanje lica i tela

Lasersko zatezanje tela

Kako izgleda tretman?

Nakon aplikovanja lokalne anestezije lekar će podesiti pulsni režim u zavisnosti od regije koja želi da se tretira. Tretman se radi na laseru koji je nedvosmisleno najbolja metoda za ovu indikaciju u svetu, a zahvaljujući Laser Centru Diva i kod nas. Svaka regija koja se tretira se laserskim izvorom prelazi sa 3 ponavljanja radi postizanja najboljih rezultata. Trajanje je od 30minuta do sat vremena što zavisi od veličine tretirane regije i njene lokalizacije.

Koliko traje oporavak?

Najbolje od svega je da oporavka nema! Pacijent može kao i kod većine procedura koje se rade u našem centru odmah da se vrati poslu i svojim svakodnevnim aktivnostima.

Najčešća pitanja

Koji su neželjeni efekti?

Neželjeni efekti kod ove procedure su minimalni, gotovo da ih nema. Mogu se javiti osećaj toplote na tretiranoj regiji, blago crvenilo i peckanje koji najčešće prolaze odmah nakon tretmana ili perzistiraju još neko vreme da bi potpuno iščezli za najduže 48h.

Da li je tretman bolan?

Tretman je potpuno bezbolan. Osećaj toplote se smanjuje ili potpuno eliminiše sistemom za hlađenjem tokom tretmana od strane našeg stručnog tima.

Da li sam kandidat za lasersko zatezanje?

Osobe oba pola, sa svim tipovima kože koji žele da iskuse sjajne rezultate bez podvrgavanja bolnim hiruškim procedurama i dugim vremenom oporavka su idealni kandidati za ovu intervenciju. Tretirana regija će na maksimalno bezbedan i efikasan način povratiti elastičnost i sjaj i unaprediti teksturu i kvalitet kože.

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko  naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne