Laserska lipoliza

LASERSKA LIPOLIZA – LASER LIPO NAJEFIKASNIJA ALTERNATIVA HIRURŠKOJ LIPOSUKCIJI

Na koji način laser deluje?

Toplotna energija, koja prodire u kožu, menja metabolizam u ćelijama kože i dovodi do biološkog odgovora ćelije- neokolageneze, procesa u kome se sintetiše novi kolagen, kao i do homogenog zagrevanja derma, u kome su skladištene masne ćelije.

S toga, procedura ima dvojaki efekat – istovremeno smanjuje masne naslage i zateže kožu.

Prednosti ovog pulsnog režima su brojne, a najznačajnije su da nema opasnosti od pregrejavanja dubljih struktura, apsorpcija energije u epidermis je neznatna te ne dolazi do oštećenja, kao i to da se dubina prodiranja toplotnog talasa može kontrolisati i prilagođavati.

Klinička efikasnost i bezbednost ovog novog pulsnog režima je objavljena u eminentnom naučnom časopisu Journal of the Laser and Health Academy.

Da li sam ja kandidat za lasersku lipolizu?

Ukoliko ste odrasla osoba, generalno dobrog opšteg zdravlja, a imate estetske nedostatke u vidu masnih naslaga koje su rezistentne na treninge i dijete Vi ste idealan kandidat za ovu proceduru.

Kako izgleda, koliko traje tretman i koliko tretmana je potrebno uraditi?

Naš tim, posle pažljivo uzete anamneze i antropometrijskog ispitivanja, daje stručnu preporuku o regijama koje je potrebno tretirati, predlaže eventualnu kombinaciju sa drugim tretmanima za lečenje gojaznosti (koje radimo u našem laser centru) radi postizanja sinergističkog efekta, kao i procenu očekivanog ishoda.

Tretman je potpuno komforan i bezbolan!

U pitanju je neinvazivna procedura sa minimalnim vremenom oporavka a ono što je najbitnije NEMA neželjenih efekata niti bilo kakvih komplikacija.

U zavisnosti od tretirane regije traje od 15min – 1h.

Preporučljivo je uraditi 3 tretmana u razmacima od po mesec dana.

Da li treba da se pripremim za tretman?

NE! Za razliku od tradicionalne liposukcije, kod koje sa obzirom da se radi o hiruškoj proceduri, pacijent ima brojne protokole kroz koje mora da prođe pre intervencije, laserska lipoliza je procedura koju možete istog dana zakazati, uraditi i vratiti se svojim uobičajnim aktivnostima.

Šta mogu da očekujem od ove intervencije?

  • Znatno smanjenje masnih naslaga tretirane regije
  • Poboljšanje kvaliteta kože
  • Povećanu elastičnost kože
  •  Smanjenje obima
  • Zdraviji i lepši izgled

Sve vaše brige prepustite nama!
Na Vama je samo da zakažete svoju besplatnu konsultaciju i prepustite se našem stručnim timu koji će sa maksimalnim profesionalizmom, stečenim medicinskim znanjem i iskustvom uraditi sve da i Vi izadjete sa širokim osmehom iz našeg centra!

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko  naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne