Hijaluronski fileri

Hijaluronski fileri

Umanjite znakove starenja, smanjite bore i vratite mladalački sjaj vašem licu uz Juvederm® ili Teosyal® hijaluronske filere samo u Laser Centru Diva!

 

Kako starimo,naša koža se menja. Izlaganje Suncu tokom života, uz promene u hormonskom statusu tokom godina, zajedno doprinose promenama koje naša koža trpi.Ona gubi mladalački sjaj i elastičnost i postaje naborana.

Konačno u našem centru moguće je rešiti se bora na potpuno prirodan način, bez rizika od infekcije i alergije!

Indikacije

  • Bore i fine linije na licu
  • Opuštena koža bez volumena i sjaja
  • Neoperativni lifting jagodica
  • Povećanje volumena usana
  • Konturiranje regije lica

 

Hijaluronski fileri imaju mnoge namene a neke od njih su:

  • Redukovanje bora i finih linija na koži lica
  • Vraćanje volumena vašim obrazima i jagodicama
  • Povećanje volumena usana
  • Konturiranje lica
  • Neoperativni lifting jagodica

Kako deluju hijaluroski fileri?

Juvederm® i Teosyal®  fileri su gelovi glatke konzistencije koji se sastoje od prirodne hijaluronske kiseline, normalnog sastojka kože, koja joj daje volumen i hidrira je.Nakon aplikacije hijaluronske kiseline ispod kože, vaša koža će povratiti volumen, a bore će nestati na potpuno prirodan način.

Kako se izvodi procedura?

Nakon aplikovanja lokalne anestezije u vidu kreme na tretirano područje, dermalni fileri se injektuju u kožu potpuno bezbolno i komforno po pacijenta. Najbolje kod ove procedure je to što se efekat vidi odmah, a nema nikakvog perioda opravka- istog dana kada uradite intervenciju, vraćate se svojim uobičajnim aktivnostima.

Najčešća pitanja

Koliko traje efekat filera?

Sa obzirom na to da u Laser Centru Diva radimo sa ubedljivo najkvalitetnijim materijalom na tržištu, a uz to imamo stručan kadar sa velikim iskustvom, efekat je zagarantovan i traje od 12-18 meseci. Nakon ovog perioda hijaluronska kiselina počinje da se resorbuje, i proceduru je potrebno ponoviti.

Koji su neželjeni efekti?

Najbolje od svega je da neželjenih efekata nema! Nakon same intervencije moguće je da se jave otok ili modrice, koje u potpunosti nestaju kroz samo nekoliko dana.

Koji je efekat ove intervencije?

Efekat je neodoljiv, zavodljiv izgled tretirane regije zbog čega je ova procedura i omiljena kod pacijenata širom sveta! U zavisnosti od regije koja se tretira, dobija se podmlađen, zdrav izgled lica, a bore su izbrisane na potpuno prirodan način. Ukoliko se tretiraju usne, one postaju iskonturisane, povećanog volumena.   

Da li je moguće druge estetske procedure kombinovati sa filerima?

Naravno! Čak šta više, po najnovijim svetskim preporukama i trendovima, preporučljivo je kombinovati različite procedure radi dobijanja sinergističkog efekta!

Fileri se mogu uspešno kombinovati sa laserskim tretmanima, mezoterapijom, mezonitima ili PRP-om.

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati sa Hijaluronskim filerima radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko  naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne