Laserski lifting – combo 4D 5D laser

4D i 5D laserski lifting

Revolucionarna metoda laserskog podmlađivanja sa dugoročnim i sigurnim rezultatima!

 

O tretmanu

 

Dostupan samo u Laser Centru Diva, najnoviji  4D i 5D Combo laserski tretman  je napravio revolucionarni skok u podmlađivanju i estetskoj medicini uopšte.

Njegova fascinantna efikasnost je potvrđena u brojnim naučnim časopisima, a koristi se u najeminentnijim svetskim klinikama kao omiljena procedura brojnih poznatih ličnosti sa crvenog tepiha.

Laser deluje tako što podmlađuje kožu,  a istovremeno poboljšava ten i teksturu kože, smanjuje brojne nejednakosti i nepravilnosti na koži, čineći je sjajnom, mekanom, glatkom i podmlađenom, uz minimalan period oporavka.

4D i 5D Combo lifting procedure su najefikasnija metoda za podmlađivanje sa boljim i dugoročnijim rezultatima.

Efekat se postiže uz pomoć laserskog snopa određene talasne dužine, koji prolazi kroz kožu neoštećujući je. U potkožnom tkivu se stimuliše sinteza kolagena i elastina- glavnih proteina koji našoj koži daju elastičnost i potporu.

Indikacije

 • Fine linije i bore na licu ili telu
 • Opuštena koža
 • Proširene pore
 • Neujednačen ten i tekstura kože
 • Smanjen volumen kože
 • Smanjen volumen usana

Prednosti podmlađivanja  4D Combo laserskim tretmanom

 • Sinteza kolagena i elastina
 • Medicinki laser odobren od strane FDA
 • Podmlađivanje svih regija lica
 • Zatezanje opuštene kože
 • Minimalan period oporavka
 • Bezbedna procedura za sve tipove kože

Kako laser podmađuje kožu?

4D combo laser objedinjuje pozitivna dejsta hiruških lasera koji regenerišu epiderm, sa termičkim efektima ND YAG lasera koji zateže kožu, tako što vrši sintezu kolagenih i elastičnih vlakana.

Uz pomoć 4 različite talasne dužine laserskog pulsa, dobija se jedinstveni efekat podmlađivanja, time što se deluje na sve slojeve kože istovremeno.  Ako se tome doda i prelaz preko bukalne sluzokože, dobija se 5D lifting efekat, koji će vaše lice učiniti neodoljivim.

Lasersko podmlađivanje je potpuno prirodan način da vašoj koži povratite mladalački sjaj i blistavost.

Koliko tretmana je potrebno uraditi?

U zavisnosti od indivindualnih osobina kože, preporučljivo je uraditi oko 3 tretmana sa razmacima od 4-6 nedelja.

Na konsultaciji sa lekarom u Diva Laser Centru dobijate detaljnu preporuku o broju tretmana, koji će vašem licu najviše prijati.

Najčešća pitanja

Kada da očekujem prve rezultate?

 

Većina pacijenata u Diva Laser Centru značajne rezultate vidi već nakon 2 tretmana, ali je za postizanje maksimalnog efekta najčešće potrebno proceduru ponoviti 3 puta.

 

Koliko traje tretman na 4D Combo Laseru?

 

Tretman traje od 30-40 minuta, a tačno vreme trajanja tretmana zavisi od veličine tretirane regije.

 

Da li je procedura  bolna?

 

Lasersko podmlađivanje u Diva Laser Centru je potpuno bezbolno. Sistem hlađenja u toku same procedure omogućava našim pacijentima maksimalnu udobnost.

Tokom procedure se može osetiti samo blago peckanje.

 

Da li postoje neki neželjeni efekti nakon tretmana?

 

S obzirom da se radi o medicinskom laseru, bezbednost je na najvišem mogućem nivou i nema nikakvih neželjenih efekata. Nakon tretmana može izostati blago crvenilo ili otok koji se povlače nakon 24-48 sati, a možete se odmah vratiti svojim uobičajnim aktivnostima. U dogovoru sa lekarom biće vam savetovana  krema za zaštitu od Sunca u letnjim mesecima,  koju treba mazati po zadatom protokolu.

 

Ko su idealni kandidati za podmalađivanje na 4D Combo Laseru?

 

Sve osobe koje imaju fine linije ili bore na licu, površne ožiljke ili druge nepravilnosti na koži, opuštenu kožu, proširene pore, grubu i hrapavu kožu lica.

Svi tipovi kože i sve regije na licu se mogu bezbedno i efikasno tretirati na 4D COMBO laseru.

 

Da li lasersko podmalađivanje može da se kombinuje sa drugim anti-ageing procedurama?

Apsolutno! U Diva Laser Centru svim našim pacijentima nakon konsultacije, lekar sa velikim iskustvoim iz laserske i estetske medicine, daje preporuku o terapiji koja bi njegovoj koži najviše prijala ili kombinaciju procedura radi postizanja maksimalnog efekta.  Lasersko podmlađivanje se u Laser Centru Diva može sa velikim uspehom  kombinovati sa filerima, PRP-om, mezonitima ili mezoterapijom.

Kako mogu da zakažem tretman?

U Laser Centru Diva, tretman možete zakazati svakog radnog dana u okviru radnog vremena.

Konsultacije za sve laserske i estetske procedure su BESPLATNE a rade ih lekari koji će Vam dati najprecizniju informaciju o efektu koji možete da očekujete, kao i preporuku o nekim drugim procedurama koje eventualno možete kombinovati sa 4D – 5D Combo laserom radi postizanja najboljeg efekta.

 

Zakažite svoj termin za besplatnu konsultaciju na 011/2444676 ili preko  naše e-mail adrese [email protected] i uverite se i Vi zašto smo već 25 godina broj 1 u Srbiji, a i u regionu.

Laser Centar Diva

Prote Mateje broj 9

Prote Mateje 9, Beograd

Lokacija

Zakažite termin

Konsultacije su besplatne